Власта покажа дека не се грижи за потребите и проблемите на земјоделците

Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ

Владата на Заев и СДСМ го уништија земјоделството.

За негрижата на владата најдобро говори фијаското со откупот на раноградинарските производи, праските, зелката, грозјето, сливите јаболката, а најново и проблемите на оризопроизводителите.

Оваа власт покажа дека не се грижи за потребите и проблемите на земјоделците.

Земјоделството во Република Македонија тоне како и се останато, ова е уште еден од низа докази дека Заев мора што поскоро да си замине.

 

 

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Поврзани вести