Мицкоски: 5-ти е тој датум каде со гласачко ливче може да се порази неправдата и да се избориме за правда

Го посетив победничко Градско. Народот ја препознава разликата, препознава дека е дојдено време за нови политики, за нова слика на македонската политичка сцена, пишува лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на Фејсбук.

-Да ставиме крај на разочараноста, апатијата, на безизлезот кој го нудат од власта. 5-ти е тој датум каде со гласачко ливче може да се порази неправдата и да се избориме за правда.

 

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.