Мицкоски: Време е да се чуе народот, гласот на народот за неправдите, за променетото име, за идентитетот, за криминалот

Народот веќе не може да биде излажан, тој целосно е свесен за невистините на власта, и потребата да се избориме за правда, напиша на Фејбук, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

-Затоа што токму народот повеќе не се согласува со политичари кои не ја говорат вистината, со власт која создава апатија и разочараност. Време е да се чуе народот, гласот на народот за неправдите, за променетото име, за идентитетот, за криминалот, за корупциката, за лагите, за матните тендери, за уништеното здравство, за измамените земјоделци, за животот кој стана пекол. Ќе донесеме подобра иднина, ќе донесеме правда за Македонија!, истакна Мицкоски

Поврзани вести