Мицкоски: Оваа власт повеќе нема кредибилитет

Бев вечерва во победнички Аеродром. Кога за само две години ќе изгубите 40 проценти од гласовите тоа е видлива криза на кредибилитетот. Власта нема кредибилитет, напиша на Фејсбук, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Поврзани вести