Дафина Стојаноска пратеничка од ВМРО ДПМНЕ во емисијата „Само Вистина “ на Канал 5 кажа дека СДСМ ништо добро не направи за државата и дека реформите во целост изостанаа.

– Со вас ни остана само територијална Република Македонија ништо друго, ништо друго не задржавте и ниту една реформа воведовте, а власта насилно ја придобивте, кажа Стојаноска.