Мицкоски до Заев: Вие Господине Заев се борите за власт и пари

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во дуелот со Зоран Заев на Канал 5 телевизија посочи дека, премиерот е човек со неконзистентни ставови.

Во неколку наврати Мицкоски ги посочи неговите ставови околу промената на името на државата, предвремените парламентарни избори како и преговорите околу реформските закони во правосудството. Откако се вжешти атмосферата како резултат на фактите кои ги посочи Мицкоски во однос на неконзистентните изјави на Заев, тој започна со навреди, на што лидерот на ВМРО-ДПМНЕ му одговори:
-Вие докажувате дека се борите за пусти пари. Вие докажувате дека се борите за власт и пари.

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.