Мицкоски: Се спроведува прогон врз патриоти

Заевизмот ја уништи државата во секој поглед. Законите веќе неважат, кримналното самоволие на властодршците ја гушат секоја надеж за напредок, имаме криминалци кои ги окупираат инститициите и институции кои им служат за тие криминалци. Објави на Фејсбук претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Поврзани вести