-Добро е што на некој начин некогаш власта на СДСМ продолжува со одредени реформи и проекти кои претходно биле направени од страната на власта предводена од ВМРО-ДПМНЕ, истакна пратеникот Димков.

Тој додаде дека е добро што се продолжи оваа реформа, и таквите закони и таквите реформи во иднина ВМРО-ДПМНЕ ќе ги поддржи.